Har du brukte gjenstander å avse?

Kristiansand dyrepark (2007)

Har du gamle bølgeblikkplater, kofferter, håndtak, tau, trekasser, slitte materialer eller rustne reklameskilt å avse? Dyreparken skal innrede et helt område med afrikansk preg - og vi trenger din hjelp!

Dyreparkens nye område som er under bygging er 30 mål stort, og skal fylles med løveanlegg, Barnas afrikanske landsby, togbane og serverings- og suvenirbutikk. Hele Afrika-området skal ha et autentisk afrikansk preg, men for å få det til trenger vi både interiør og eksteriør-gjenstander som er velbrukt, slitt og gjerne litt ødelagt.

- Alle som har vært på besøk i afrikanske land vet at miljøet preges av masse farger, levende lyd, bølgeblikk, trekasser, bokser og en salig blanding av ulike stilarter. Slik er det sjarmerende Afrika, og det ønsker vi å gjenskape i vår egen Afrika-avdeling, sier prosjektleder Arne Magne Robstad.

- Vi kan ikke bygge Afrika med et sterilt og ryddlig preg. Det blir helt feil, sier Robstad.

Kontakt oss

- Slike gjendstander er vanskelig å få tak i. I stedet for å støvsuge bruktbutikker og loppemarkeder går vi derfor ut med denne oppfordringen: Har du gjenstander du tror vi kan ha bruk for okntakt Dyreparken på denne e-postadressen: XXXX@dyreparken.no.

Aller helst ønsker vi at du sender et bilde av den aktuelle gjenstanden på mail til vurdering. Dersom vi vurderer det som interessant, tar vi kontakt med deg. Gode bidrag honoreres.

Hva har vi bruk for?

I utgangspunktet er ingen gjenstand for liten og ingen for stor. Vi ønsker å gjenskape et autentisk Afrika, derfor er det mye som kan benyttes. Ønsker du å se en detaljert liste over hva som kan være aktuelt for oss, se listen her.

Levering: Når du har inngått avtale med Dyreparken om gjenstander vi ønsker, kan du levere til avtalt tidspunkt. Vi kan også hente i spesielle tilfeller.

http://www.dyreparken.com/index.jsp?a=100596