(image)

03.10.12

  21:27:00, by admin   . Categories: øø-usortert

På tide å starte opp igjen!

Det er ikke lett å starte opp igjen etter mer enn ni måneders pause. Så mange saker har hopet seg opp som jeg hadde tenkt å skrive om. I tillegg har tidene endret seg, de fleste får antrolektyren sin raskere via facebook eller twitter.

Men nå er jeg igang igjen og målet er minst en ny sak per uke og språk (tysk, engelsk, norsk). Dessuten kommer jeg sannsynligvis til å lage flere (ukentlige eller månedlige) round-ups. På den måten vil jeg få mer tid til å skrive egne saker og drive egen research.

Jeg håper også at antropologi.info vil få flere gjesteskribenter og bidragsytere. Gi en lyd hvis du har lyst til skrive egne saker - om ting som skjer forsknings- og studiemessig for eksempel, du kan også bidra med bok- og tidsskriftsanmeldelser, kommentarer, bilder, videoer eller med generelle innspill om nettstedet.

Så hvorfor denne pausen etter mer enn åtte år kontinuerlige oppdateringer? Siden juni ifjor har jeg stort sett bodd i Kairo, Egypt. I løpet av høsten 2011 ble situasjonen i byen mer og mer anspent, og mot slutten av november - etter flere massakre og tåregassangrep mot befolkningen ikke langt fra der jeg bodde - hadde jeg ikke lenger nok mentalt båndbredde til å bry meg om dette nettstedet.

Nå er det blitt rolig og fredelig igjen og siden våren har jeg flere ganger tenkt å starte opp arbeidet med antropologi.info igjen. Jeg fikk det aldri til fordi det finnes så mange andre ting å finne på i denne vidunderlige byen, men nå er det alvor, på tide med mer antropologi nå!

2 comments

Comment from: Marjut [Visitor]
Marjut

Hei Lorenz, godt å se at du er tilbake!
Hilsen,
Marjut

11.10.12 @ 00:14
Comment from: [Member]
admin

Hei og takk Marjut! Godt å se at du fortsatt er her!

11.10.12 @ 01:35


Form is loading...

Siste nyheter

Siste nytt internasjonalt

Siste kommentarer

Kategorier

Retain only results that match:

Siste linker til denne bloggen

Twingly Blog Search link:http://www.antropologi.info/blog/nyheter/ 3

Bloggurat
Blogglisten

  XML Feeds

Licence

Creative Commons License
antropologi.info by Lorenz Khazaleh is licensed under a Creative Commons Attribution-Noncommercial-Share Alike 3.0 Unported License.
b2evolution