(image)

22.09.05

Antropologkonferansen er igang

Første dagen av Antropologkonferansen - organisert av Norsk antropologisk forening er over. Konferansen skal ifølge programmet

"(...) gi en mulighet til faglig oppdatering for de mange engasjerte antropologene utenfor det norske akademia og styrke deres tilgang til det som foregår i 'forskningsfronten'. Dessuten skal den etablere en arena som egner seg til å skape gode faglige dialoger mellom antropologer som jobber på ulike fronter, og som praktiserer faget på ulike måter."

Som på mange andre konferanser, så var ikke selve innleggende det som ga mest utbytte - det var heller de uformelle samtalene, fortellingene om hva andre antropologer driver med.

Konferansen er så populær som en U2-konsert: Den var fullbooka etter bare få timer. De som ikke hadde anleding til å delta, kan lese sammendragene på konferansens hjemmeside. En oppsummering av konferansen kan du lese her på antropologi.info i løpet av helgen.

SE OGSÅ
antropologi.info spesial: Corporate Anthropology - Antropologer utenfor akademia / i privat sektor
nyhetsarkiv antropologer utenfor akademia (på norsk)

No feedback yet


Form is loading...

Siste nyheter

Siste nytt internasjonalt

Siste kommentarer

Kategorier

Retain only results that match:

Siste linker til denne bloggen

Twingly Blog Search link:http://www.antropologi.info/blog/nyheter/ 3

Bloggurat
Blogglisten

  XML Feeds

Licence

Creative Commons License
antropologi.info by Lorenz Khazaleh is licensed under a Creative Commons Attribution-Noncommercial-Share Alike 3.0 Unported License.
CMS + email marketing